你好誰講說中華。

你好誰講說中文。

不久,我將開始我的思想寫在中國,讓所有台灣的朋友來閱讀我的想法。

我是金美戀,這是我的中文名字,我是餓國也哥倫比亞人,見再我在台北

現在,我在台北,學習在臺北醫學大學。我有一個非常悲慘的生活故事,我在台灣因為 我也我遠離我的問題,在我的國家。

,我希望是一個有價值的人,一個人社會重視知識不希望人們拒絕我,我要,社會尊重我。

對不起我的中文不好!!!

再見.

金美戀 。 。 。

One thought on “你好誰講說中華。

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s